Nieuw behang voor je pokkie

Klaar met het saaie bekende uiterlijk van je smartphone-interface? Schudt dan de indeling van je apps door elkaar met

Themer. Meer dan tweehonderd thema’s zijn beschikbaar om Android-telefoons een frisse nieuwe look te geven. Probeer zeker het futuristische HUD of het rustieke Grey and Peach-thema eens uit. Deze nieuwe interfaces maken de gebruikerservaring intuïtiever en visueel aantrekkelijker. Nadeel van het grote aanbod is dat gebruikers zich een beetje kunnen verliezen in de zoektocht naar het perfecte theme. Themer was al langer beschikbaar voor Android-gebruikers; de app werd echter begin februari kortstondig uit de Play Store verwijderd na een klacht van Apple over een copyrightkwestie bij een van de thema’s. De app keerde vorige week terug en kreeg meteen een update die een eind maakte aan een groot aantal bugs. Dat betekent echter niet dat Themer nu foutloos is, het is nog steeds een bètaversie.