Dagelijkse dosis flapperen

Flappy Bird is dood. Lang leve Flappy Bird! De ontredderde ontwikkelaar Dong Nguyen trok dan wel meer dan een week geleden de stekker uit zijn creatie – hij kon het succes niet meer aan – het vogeltje is nog lang niet uit ons leven verdwenen. Het simpele spelletje waar de gebruiker een slecht geanimeerd vogeltje tussen obstakels laat vliegen door het beeldscherm aan te raken, is niet meer te vinden in de appstores. Flappy Bird-verslaafden kunnen het spelletje nu via sites als Craigslist smartphones kopen of huren om aan hun dagelijkse dosis flapperen te komen. Maar ze kunnen ook kosteloos terecht op FLAP MMO. Deze site biedt de authentieke Flappy Bird-ervaring met een multiplayer-optie. Hier kunnen de volgers van de gele vogel naar hartelust op hun toetsenbord slaan en kijken hoe het gelijkgezinden vergaat tussen de groene buizen. Gebruikers hoeven dus niet meer te zoeken naar een alternatief voor hun Flappy Bird-high.