Douwe Bob en klassiek

Gaan en luisteren // KLassieke muziek Het Klankcafé Zondag, 15.30 tot 17.00 uur, gratis. Arti et Amicitiae, Rokin 112, Amsterdam

Zondagmiddag is de eerste editie van Het Klankcafé, een nieuwe maandelijkse talkshow over klassieke muziek in de wereld van nu. Op de radio. Waarom je er dan toch heen moet gaan? Omdat je als publiek erbij kunt zitten. Als hoofdgast komt zanger Douwe Bob, de winnaar van de eerste editie van De beste singer-songwriter van Nederland, vertellen hoe zijn stijl beïnvloed is door klassieke componisten. En je komt ook te weten wat het ware verhaal achter de ‘Für Elise’ is. De show draait om klassieke muziek, maar ook door klassieke muziek beïnvloede pop, jazz en rock komen voorbij. Toch gewoon thuis op de radio luisteren kan ook: Klankcafé wordt dinsdag 25 februari uitgezonden door de Concertzender om 18.00 uur.