Mensenmens, koffiejunk

Online // Twitter bio-Generator GEnereer je twitterbio twitterbiogenerator.com/

Je hoeft niet alles wat je doet, hebt, kunt en vindt per se in het kleine biografietje van je Twitterprofiel te zetten. Sterker, meestal staat er al te veel in. Alleskunner, fluitend door het leven, zekerweter, vlindermensje, dagstropdas en tuinhorlepiep – het blog vreselijketwitterbio.tumblr.com verzamelde al eens alle mensen-mensen, goeroes, coaches en de lekker in hun kracht-staanders in het Nederlandse Twitterlandschap. Wie daar graag nog tussen wil belanden heeft fantasie nodig, of een goeie twitterbiogenerator. Bovenstaande is Engels, maar natuurlijk zo vertaald. Een eerste klik levert op: ‘Travel nerd. Unapologetic pop culture fanatic. Music guru. Total coffee junkie. Internet ninja. Typical student.’ Voor wie gaat dat nou niet op? Iets heftiger kan ook: ‘Evil Twitter enthusiast. Devoted introvert. Future teen idol. Wannabe alcohol fanatic.’ Superhandig.