Wisselvallig

Na de wind van vanmiddag blijft het de komende dagen erg wisselvallig met ook dit weekend veel wind.

Vanavond neemt de wind wat af en draait van zuidwest naar zuid. Verder trekken de buien via Duitsland weg en klaart het op. Vannacht neemt vanuit het westen de bewolking echter weer toe en volgt er weer regen. Hierbij wordt de zuidenwind vooral aan zee krachtig en wordt het rond 5 graden.

Zaterdag is het regenachtig, in de loop van de middag wordt het droog en klaart het op. Met 9 graden blijft het zacht. Zondag vallen er vooral in het noordwesten enkele buien. De zuidwestenwind trekt opnieuw flink aan op de Wadden en aan de kust. Maandag valt er een enkele bui, maar het zuidoosten heeft ook af en toe zon. Qua wind is het rustiger. Daarna blijft het wisselvallig en vrij zacht.