Opinie

Charles de Gaulle

Een collega en ik vliegen met Air France-KLM van Montpellier naar Amsterdam. Met forse vertraging komen we aan in Parijs, waar we nog 20 minuten hebben voor onze overstap. Tergend langzaam stroomt het vliegtuig leeg. We sprinten de roltrap op naar de vertrekhal, naar onze gate. Gelukkig! Vlucht heeft vertraging. Even bijkomen, hartslag weer naar

Een collega en ik vliegen met Air France-KLM van Montpellier naar Amsterdam. Met forse vertraging komen we aan in Parijs, waar we nog 20 minuten hebben voor onze overstap. Tergend langzaam stroomt het vliegtuig leeg. We sprinten de roltrap op naar de vertrekhal, naar onze gate. Gelukkig! Vlucht heeft vertraging.

Even bijkomen, hartslag weer naar normaal. We stappen in, horen „Bienvenue à bord” en kijken in het gezicht van de stewardess van de vlucht naar Parijs. Zelfde crew, zelfde vliegtuig. Dat kan op Charles de Gaulle, aankomen op de 1ste verdieping, en van dezelfde gate vertrekken vanaf de 2de.

Jet Proost