Vrieskou voorbij

Morgen wordt er een serieuze aanval op de winter gedaan. Tot nu toe stelde de winterkou niet al te veel voor met slechts wat vorst in de nacht en her en der een sneeuwbuitje. Alleen in het noordoosten viel eerder deze week veel sneeuw

Vannacht vriest het nergens meer. Morgen dringt al vroeg zachte lucht met een flinke portie regen vanuit het westen binnen. Het oosten van het land is met het krieken van de dag nog droog. Het wordt in de regen ongeveer 6 graden. ’s Middags schuift de regen naar Duitsland op en komen er opklaringen in het westen van ons land. In de nacht naar zondag is het droog met op veel plaatsen vorst aan de grond.

Zondag blijft het droog met zonnige perioden. De temperatuur verschilt niet veel met die van zaterdag: beide dagen wordt het 6 tot 8 graden.