Over het vallei-orgasme

Ooit had je de-gelukkige-huisvrouw, daarna kwam de-onderdanige-huisvrouw die zich graag liet sm-en en nu heb je de-wandelend-orgasme-huisvrouw. Hoe ziet zo’n huisvrouw eruit? De naam zegt het al: zo iemand heeft de hele dag een orgasme dat op een gewenst moment tot een geleidelijk hoogtepunt komt (op een ander woord kom ik even niet).

Voor wie dat hoopte: Marleen Janssen legt in haar boek Alleen voor vrouwen niet uit hoe het moet. Alleen voor vrouwen is slechts een uitgebreide reclamefolder voor een cursus vallei-orgasme (dat is een lang- of breedgerekt orgasme , als ‘een vallei’ in plaats van meteen de piek te bereiken’).

Het vallei-orgasme is een Chinese wijsheid waarvoor je – wanneer je die onder de knie (op een ander woord kom ik alweer even niet) wilt krijgen – € 347,- betaalt. Acht online lessen van van Taotrainer Reinoud Eleveld en journaliste Marleen Janssen. Dat is wel inclusief Janssens reclameboekje als ebook, dat Janssen overigens zelf in 'licht orgastische staat schreef’ – voor haar zelf meteen een bewijs dat de cursus werkt. Wie de cursus heeft gedaan ‘kan de rest van haar leven gratis tanken bij haar eigen benzinepomp (op een ander woord kwam Janssen kennelijk even niet).

Hoogste tijd voor een cursus: hoe schrijf je een reclamefolder over Chinese seks?

1) Gebruik zintuiglijke woorden. Schaam je niet om zinnen te te schrijven als: ‘zet je motortje aan’ of ‘ kies voor seks in plaats van een nieuwe tas’. Leg trouwens wel uit waar dat motortje zit, want veel mensen weten dat niet: volgens een oude Chinese wijsheid zit het motortje in je eierstokken.

2) Schets een schrikbeeld en schrijf dat op een dag je ‘viriele godenzoon in wezens met stinkende voeten veranderen’ en begin dan weer over dat motortje. Zeg ook dat je van het accepteren van stinkende voeten een burn-out krijgt – dat is griezelen op hoog niveau.

3) Geef ook een ideaalbeeld: bijvoorbeeld oosterse seks is goed tegen rugpijn. En zet in grote gebaren de voordelen uiteen: ‘De oosterse visie op seksualiteit is prachtig. Ze is volwassen en de tijd is er rijp (op een ander woord kwam ze kennelijk even niet) voor’.

4) Schuw wijsheid niet en zeg dat zin in seks ‘chi’ heet. Dikke kans dat de lezer ziet dat dat een knipoog is naar Anja Meulenbelt die een orgasme ooit omschreef als ‘een niesbui van onderen’.

    • Toef Jaeger