Hulpje van Sherlock

Spelen // Detective Sherlock: The Network 4 iPhone, iPad 4

Seizoen drie van Sherlock is alweer afgelopen. Het grote wachten op nieuwe afleveringen van de BBC-miniserie is daarmee begonnen, wat misschien moeilijk is na de spannende seizoensfinale. Voor iPhone- en iPad-gebruikers verzacht Sherlock: The Network tijdelijk de pijn. Spelers moeten zich aan de detective bewijzen als waardevolle toevoeging op zijn informatienetwerk van daklozen. Dat doen zij door puzzeltjes en misdaden op te lossen onder begeleiding van acteurs Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. De app doet denken aan Windows-spellen als Grim Fandango en Myst, maar met betere graphics. Zeer de moeite waard voor de fans door het exclusieve beeldmateriaal, de gebruiksvriendelijkheid en de onderdompelende manier van spelen.

    • Hans Klis