To-do lijst zorgt voor rust

Iets teveel hooi op je vork genomen op werk? Het overzicht verloren over alle klusjes die je thuis nog moet opknappen? Omnifocus 2 bespaart je veel tijd en kostbare energie. Deze digitale to do-lijst laat gebruikers eenvoudig en overzichtelijk taken beheren en agenderen. Het strakke beginscherm van de app bestaat uit zes mappen met onder andere projecten bestaande uit meerdere taken en een agenda met waarschuwingen voor naderende deadlines. Het lijkt veel werk om taken in Omnifocus 2 uitgebreid in te voeren, maar de minimalistische interface is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast zorgt de takenbeheerder ervoor dat de gebruiker zich bezighoudt met de to do’s van de dag en zich niet blind staart op alle andere projecten voor de rest van de week of maand. Een hele verademing dus voor mensen met een druk rooster. Bij de meest recente update van Omnifocus 2, vorige week, is de app ook beschikbaar geworden in het Nederlands.