Speur mee met Sherlock

Seizoen drie van Sherlock is alweer afgelopen. Het grote wachten op nieuwe afleveringen van de BBC-miniserie is daarmee begonnen, wat misschien moeilijk is na de spannende seizoensfinale. Voor iPhone- en iPad-gebruikers verzacht ‘Sherlock: The Network’ tijdelijk de pijn. Spelers moeten zich in dit spel aan de detective bewijzen als waardevolle toevoeging aan zijn informatienetwerk van daklozen. Dat doen zij door puzzeltjes en misdaden op te lossen onder begeleiding van acteurs Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. Sherlock: The Network doet denken aan oude Windows-spellen als Grim Fandango en Myst, maar dan met betere graphics. De app is zeer de moeite waard voor de fans van de serie door het exclusieve beeldmateriaal, de gebruiksvriendelijkheid en de onderdompelende manier van spelen.