Op wereldreis tot het einde van de weg, maar dan op Google Maps

Sand Island, Midway Islands. Google Street View

Tot het einde van de weg en terug gaan, kan tegenwoordig ook op Google Maps. Minder leuk dan het echte werk, maar ook een mogelijkheid om tussen al het dagelijks leven door even op reis te gaan vanachter een scherm. Het Amerikaanse tijdschrift The Atlantic raakte geïnspireerd door deze mooie fotoserie en zocht het einde van de wegen op Google Street View op.

In een gesimuleerde roadtrip plakte The Atlantic de beelden achter elkaar tot het filmpje ‘Where the road ends’, met plekken over de hele wereld waar men niet meer verder kan. Van Italië, naar Nieuw-Zeeland, naar Noorwegen en Canada in twee minuten:

Ook weleens op wereldreis op Google Street View en plekken gevonden waar de weg ophoudt? Deel ze met ons of maak hier je eigen hyperlapse van de beelden.

    • Anouk van Kampen