Marktplaatspoëzie

verkeerde plek,wrong time

Loop ik gewoon wat te winkelen,je weet wel mannen,soms een noodzakelijk kwaad. Nu wil het dat ik buiten de winkel stond te wachten totdat mijn vrouw en twee dochters[10 en 14 jaar]iets moois\leuks hadden uitgezocht om te ,nu ja je weet wel.

Sta ik daar voor de winkel mijn ding te doen stonden er ook een paar rasta,s naast mij,inclusief bling-bling hoektanden.Niks aan het handje. Zonnetje schijnt,goede sfeer enz enz enz

Krijgen die pubers[20 jaar ofzo?]spatsies. Dan zijn ze bi9j mij aan het verkeerde adres.

Mensen beledigen omdat ze...........?,ja wat eigenlijk?.en waarom?.

Nu maakten ze de fout dat Ze dachten onoverwinnelijk te zijn door hun aantal en arrogante gedrag.

Hahaaaa, mis dus,en toen mijn vrouw en kinderen aan de beurt waren heb ik 1 drvan in een neusklem genomen[en geloof mij dat is geen pretje als ik pissed off ben]en tegelijkertijd tegen die andere swah,s gezegt dat de duim van mijn rechterhand via zijn oogbal,halve hersencel zo naar zijn goude tandje gaat,om daar even rond te draaien, en daarna pak ik jullie.

Zijn ze nu helemaal van de pot gepleurt.

Jan Hoek zoekt de meest ontroerende advertenties op Marktplaats