Tweets vanuit De Rode Hoed: Literaturfest met Herman Koch, Heleen van Royen & Spinvis

Journalist Toine Donk (Das Magazin) in bad tijdens literatuurtalkshow 'Literaturfest' Foto Roger Cremers

Vanuit het Amsterdamse debatcentrum De Rode Hoed twittert NRC Boeken vanavond tijdens Literaturfest, een literatuurtalkshow van drie jonge journalisten. Gasten zijn schrijvers Herman Koch, Heleen van Royen en muzikant Spinvis.

Gebruikelijk bij iedere editie van de literaire talkshow Literaturfest, dat onder leiding staat van journalisten Tim de Gier (Vrij Nederland), Toine Donk (Das Magazin) en Ernst-Jan Pfauth (De Correspondent), is dat drie gasten meer vertellen over hun favoriete boek.

Herman Koch vertelt vanavond meer over F, de meest recente roman van Duits wonderkind Daniel Kehlmann. Heleen van Royen praat over De kaart en het gebied van de Franse auteur Michel Houellebecq en Spinvis over De necrofiel van Gabrielle Wittkop.

Volg de avond live via onze tweets:

    • Roderick Nieuwenhuis