Opinie

    • Ik

Skiën

Voordat we komend weekend naar onze wintersportbestemming afreizen, check ik nog even de prijzen van de skipassen in La Plagne. Ik zoek, vanwege de korting, naar de kolom „senior”. De tabel geeft echter alleen een prijs voor de categorie 65-71 jaar. Gek. Zou ik niet meer toegelaten worden als 72-jarige skiër, is mijn eerste reactie.

Voordat we komend weekend naar onze wintersportbestemming afreizen, check ik nog even de prijzen van de skipassen in La Plagne. Ik zoek, vanwege de korting, naar de kolom „senior”. De tabel geeft echter alleen een prijs voor de categorie 65-71 jaar. Gek. Zou ik niet meer toegelaten worden als 72-jarige skiër, is mijn eerste reactie. Op de site vind ik niet direct het antwoord. Via Google verder gezocht. Na „skipas La Plagne ouder dan 71 jaar” ingetoetst te hebben, komt het systeem terug met de melding: „Monuta uitvaarten; laat je nabestaanden niet met onverwachte kosten achter. Regel het nu.”

Toch maar geen zwarte piste nemen?

Hans Bosman

    • Ik