Hiphop, you don’t stop

Gaan // Hiphop Outkast Opnieuw op tour Hou twitter.com/outkast in de gaten

De geruchten van afgelopen zomer blijken waar te zijn: het illustere hiphopduo Outkast gaat na bijna tien jaar weer samen optreden. Dat maakte het nieuwe Twitter-account van Big Boi en André 3000, @Outkast, bekend. De twee vieren dit jaar het twintigjarige jubileum van hun eerste album Southernplayalisticadillacmuzik met optredens op meer dan veertig festivals over de hele wereld. Hoewel Big Boi en André 3000 in 1994 werden onthaald als ketters in de ruige hiphopscene groeide het eclectische duo snel uit tot een van de invloedrijkste artiesten. Muziekblog Pitchfork beschrijft Outkast als de Beatles van de hiphop. Houd de tourdata op @Outkast dus goed in de gaten, eigenlijk is deze unieke reünie niet te missen.