Sotsji zonder Sven Kramer?

Nog een kleine drie weken wachten voor de aftrap van de Olympische Spelen in Sotsji. Genoeg tijd om de Sochi 2014 WOW app van Samsung uit te testen, zou je denken. Toch komen vroege downloaders van deze app voorlopig bedrogen uit.

De toegevoegde waarde van Sochi 2014 WOW is dat gebruikers naast het lezen van de laatste ontwikkelingen, ook een selectie van hun favoriete atleten of sporten kunnen maken en een kijkschema kunnen samenstellen.

Op het moment van schrijven is topschaatser Sven Kramer echter niet in de database terug te vinden evenmin als de rest van de Nederlandse afgevaardigden. Daarnaast ontbreekt het tijdschema nog. Dat zal in de aanloop van de Spelen wel aangepast worden, maar het spreekt niet voor Samsung. Daarnaast blijkt de app alleen maar te gebruiken op smartphones van officiële sponsor Samsung, schrijft Androidplanet.