Mijn drol in Costa Rica

In het rijtje bizarre apps met Run Pee (geeft aan op welk moment in een film de gebruiker het beste een plaspauze kan inlassen) en Places I’ve Had Sex (naam zegt het al), mag Places I’ve Pooped niet ontbreken. In deze app houdt de gebruiker bij waar hij of zij een grote boodschap heeft gedaan en ook hoe die eruit zag.

Voorlopig lijkt Places I’ve pooped vooral voor de liefhebbers van ontlasting te zijn, mensen die gekke weddenschappen afsluiten en voor bezorgde gebruikers die een vreemde stoelgang uitgebreid willen documenteren voor hun huisarts. De app bestaat al langer voor iOS-gebruikers, maar sinds vorige maand is hij ook beschikbaar op Android.

De interface van Places I’ve pooped is simpel: een kaart en met een optie om de daad vast te leggen. Het enige wat ontbreekt aan de app is de sociale ervaring, het delen op Facebook of Foursquare, maar dat is eigenlijk maar goed ook.