Gedoemde Dr. Doom

Superheldenfilms doen het de laatste jaren erg goed in de bioscoop. Zelfs Oscar-winnende acteurs als Michael Douglas zijn tegenwoordig bereid om in de maillots van B-niveau boevenvangers als Ant-Man te stappen. Toch waren voor The Avengers, Thor, Batman en Superman ook heel veel superheldenflops. Zoals Fantastic Four. Niet de films met actrice Jessica Alba aan het begin van deze eeuw, maar de allereerste verfilming uit 1994. Deze film werd zo slecht bevonden dat hij nooit is uitgebracht. Op wat trailers na is er niks over deze flop bekend. Daar willen de makers van Doomed! The Untold Story of Roger Corman's The Fantastic Four nu verandering in brengen. Deze documentaire moet dit jaar uitsluitsel geven over hoe slecht de film van regisseur Roger Corman’s geweest moest zijn om zo compleet van de radar te vallen. Bekijk de trailer van Doomed! inclusief knullige superheldenactie alvast op de gelijknamige site.