Eh, een poeplandkaart dus

App // Poepen Places I’ve pooped Gratis, voor Android, iPhone en iPad. 3

In het rijtje bizarre apps met Run Pee (geeft aan op welk moment in een film de gebruiker het beste een plaspauze kan inlassen) en Places I’ve Had Sex (naam zegt het al), mag deze niet ontbreken. Hier houdt de gebruiker bij waar hij of zij een grote boodschap deed. Voorlopig lijkt Places I’ve pooped vooral voor de liefhebbers van ontlasting te zijn, mensen die gekke weddenschappen afsluiten en voor bezorgde gebruikers die een vreemde stoelgang documenteren voor hun huisarts. De app bestaat al langer voor iOS-gebruikers, sinds kort is hij er ook voor Android. De interface is simpel: een kaart en een optie om de daad vast te leggen. Wat ontbreekt is de sociale ervaring, het delen op Facebook of Foursquare, maar dat is eigenlijk maar goed ook.

    • Hans Klis