De ideale radio-app

App // Radio luisteren Vradio.nl Gratis, voor iPhone en iPad 4

Radio luister je niet meer op de radio, maar op je smartphone. En dan is de vorige week gelanceerde VRadio een goede eerste keus. De app van de gelijknamige populaire website biedt iOS-gebruikers op een snelle en gemakkelijke manier toegang tot alle Nederlandse radiozenders. Daarnaast is de vormgeving onwijs strak. Met een handig schuifmenu kan de gebruiker een keuze maken tussen vijftig zenders en geeft de app ook weer welk nummer gedraaid wordt met daarbij behorende coverart. Met VRadio betreedt de website op een volwaardige manier de arena van de smartphone en tablets. Gebruikers kunnen in VRadio hun favoriete zenders en nummers delen via social media en hebben ook gemakkelijk toegang tot Spotify en iTunes.