Vreemden in het klooster

Logeren // in de abdij Komt een vreemde in het klooster-weekend Abdij Maria Toevlucht Zundert, Brabant

Nieuwsgierig naar wat zich binnen de zware muren van een klooster afspeelt? Hoe de broeders wonen? Waar ze over praten? En wat ze eten? In het weekend van 7, 8 en 9 februari kun je het zelf ontdekken. Abdij Maria Toevlucht in Zundert (Brabant) stelt de deuren open voor iedereen tussen de 18 en 38 met het programma ‘Komt een vreemde in het klooster’. Naast ochtend-, middag- en avonddiensten en een eucharistieviering, is er een workshop omgaan met conflict en kun je wandelen rond het klooster. Het begint vrijdagmiddag en eindigt zondagmiddag om 14.00. Wees er snel bij met inschrijven (via g.idema@intermonde.nl), de belangstelling is groot. Te laat? De organisatie verwacht later dit jaar nog twee weekenden te organiseren.

    • Carlijn Teeven