Dode jongen gevonden in huis Amersfoort

In een huis in Amersfoort is vanmiddag een dode jongen gevonden. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Een vrouw is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De politie kan nog niet zeggen wat er precies is gebeurd en of er sprake is van een misdrijf.

Rond 16.35 uur kreeg de politie een melding dat er iets aan de hand was in een woning aan het Noorderlicht. Daarop vonden agenten de slachtoffers. Het huis is afgezet en de brandweer is ter plaatse.

Twitter avatar PolitieUtrecht Politie Utrecht Na melding in woning Noorderlicht in #Amersfoort slachtoffers aangetroffen. We onderzoeken of er sprake is van een misdrijf.

Update 22.59 uur:
Het dodelijk slachtoffer is een 11-jarige jongen. De vrouw die met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht is zijn moeder, een 47-jarige vrouw uit Amersfoort, is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Een woordvoerder van de politie wil inhoudelijk niets over de zaak kwijt. Het huis blijft voorlopig afgesloten voor onderzoek.

(Novum)