kort

Site //

Orde in de jungle

4

De digitale snelweg is geplaveid met talloze accounts. Facebook, Twitter, Gmail, Tumblr, Pocket, Instagram, Wordpress, Dropbox en ga zo maar door. Alsmaar wachtwoorden onthouden, alsmaar bedenken waar je dat blog ook alweer had zien staan. Als het wereldbeeld dat Dave Eggers onlangs beschreef in The Circle ooit waarheid wordt, komt dat allemaal op één plek terecht. Tot die tijd kun je met IFTTT het een en ander koppelen. IFTTT staat voor If This Then That. Je kunt er je eigen recipes maken. Zoals het automatisch doorsturen van je tweets naar Facebook, foto’s van Instagram uploaden in Dropbox of mails kopiëren naar Evernote. De dienst is gratis en heeft een iPhone en iPad-app. Voor de actieve, digitale multitasker is het een must om enige orde in de jungle van accounts te krijgen.