Samen de Mol ontmaskeren

Aan de buis gekluisterd om alle hints en verborgen aanwijzingen in Wie is de Mol? te zien en te ontcijferen? Dan mag de gelijknamige app van het populaire televisieprogramma niet ontbreken bij de kijkervaring. In poules nemen gebruikers het dagelijks tegen elkaar op door vragen te beantwoorden over de aankomende aflevering. Leuk om te pronken met kennis van WIDM natuurlijk, maar er valt ook wat te winnen: de tien beste spelers mogen de opnames van de eerste aflevering van het volgende seizoen bijwonen. De app bestaat uit vijf schermen waar de gebruiker eenvoudig door heen kan swipen, waaronder de poules waarin gespeeld wordt, de tussenstand van de top tien en een lijst met de vragen per aflevering. De interface van WIDM is geheel in de stijl van het programma en ziet er daardoor erg verzorgd uit. De app is alleen te spelen als gebruikers met hun Facebook-account inloggen, maar dat maakt het makkelijk om een poule op te zetten met vrienden.