Op de Plantsoenlaan in Zwanenburg is het leven mooi

In Zwanenburg is men laag overvliegende Boeings die in de achtertuin landen gewend en laat men zich niet gek maken. Zeker niet door een brandende scooter. Scootmobiel, kratje pils, boodschappen bij de Appie. Het leven is mooi.

ZWANENBURG - Op de Plantsoenlaan in het Noordhollandse Zwanenburg is vanmiddag een scooter in vlammen opgegaan. Dat meldt Dichtbij.nl. De brand werd rond half vijf ontdekt, waarop de brandweer en politie gealarmeerd werden.

De brand kon snel worden geblust, maar de scooter moet als verloren worden beschouwd. Waarschijnlijk is brandstichting de oorzaak, maar de politie stelt nog een onderzoek in naar het voorval.

Niet het belangrijkste nieuws

Oké, bovenstaand bericht is misschien alleen het belangrijkste nieuws van de dag voor de 7.570 inwoners van Zwanenburg. En er valt weinig te duiden. Maar de foto die 112-fotograaf Rowin van Diest van het voorval maakte is fijn.

In Zwanenburg is men laag overvliegende Boeings die in de achtertuin landen gewend en laat men zich niet gek maken. Zeker niet door een brandende scooter. Scootmobiel, kratje pils, boodschappen bij de Appie. Het leven is mooi.

Inzoomen op deze momentopname van Hollands geluk kan door met je muis over de foto te bewegen.

    • Lex Boon