Jij vraagt, ik antwoord

Download // App Jelly Android, iPhone en iPad Gratis 4

Wie figureert er in dit schilderij? Wordt dit woord wel in de goede context gebruikt? Dit soort vragen komen voorbij in Jelly. Deze sociale zoekmachine, sinds vorige week beschikbaar voor Android en IOS, is het nieuwe project van Biz Stone, de mede-oprichter van Twitter. In Jelly stellen gebruikers vragen die anderen beantwoorden. De app is een logische stap in een wereld verbonden met social media, vertelt Stone in een interview met techblog Mashable: „Wat is de belofte van de connected maatschappij? Dat we elkaar kunnen helpen.” Jelly lijkt qua opzet op de vraag-en-antwoord dienst Quora, maar is overzichtelijker en een lust voor het oog. De interface is eenvoudig: door verticaal te swipen blader je door de vragen; horizontaal door de antwoorden.