Gezocht: freelancer (m/v)

ZZP’er en op zoek naar werk? Dan kan je overwegen om de nieuwe app Freelancer te gebruiken. Hetzelfde geldt voor een opdrachtgever die op zoek is naar een freelancer. De app maakt gebruikt van de database van het gelijknamige Freelancer.nl, een online platform dat werkzoekenden aan opdrachten koppelt. De app is gratis te downloaden en in te zien, maar wie daadwerkelijk aan het werk wil moet wel een betaald abonnement afsluiten. De app is eigenlijk één grote zoekmachine en is verdeeld in drie tabbladen: freelancers, opdrachten en de account van de gebruiker. De zoekfunctie van Freelancer zit goed in elkaar, het is heel gemakkelijk om een specifieke klus of zzp’er te vinden. De soms langzame app mist echter wel een deel van de functionaliteit van de site, waardoor gebruikers – althans voorlopig - een computer nodig hebben.

    • Hans Klis