Verjaardagsfeestjes, Ethiopische Kerst

Uit // Clubs Naar welk feest gaan we? Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen

Een aanrader is Detroitse technopionier Derrick May, die de muze is voor twee jonge dj's uit Hengelo: Jasper Wolff en Maarten Mittendorf (Trouw op Zondag, Amsterdam). Voor wie nog niet klaar is met Kerst: zaterdag is er dub en reggae in MC Toko (Amsterdam) tijdens de King Shiloh Ethiopian Christmas Special. Exotische dj’s uit België (San Soda en Gratts) draaien zaterdag tijdens het tweede verjaardagsfeest van de Planet Rose-avond (Doornroosje Nijmegen) en ook Toffler in Rotterdam viert haar tweede verjaardag met de dj’s van platenzaak Triphouse. Vers Amsterdams housetalent is er dit weekend in de vorm van Interstellar Funk en Young Marco die zaterdag draaien bij Club Godverdomme (MC Theater, Amsterdam).