Papierloos

Ook ik ontkom niet aan de trend om papierloos te werken. Sterker nog, ik heb er wel lol in en vind het een uitdaging om het papier in mijn werkende leven uit te bannen.

Fluitend ruim ik mijn papieren archief op en moedig ik collega’s aan geen stukken meer uit te draaien, maar vooral van SharePoint gebruik te maken. Ik ben de eerste op de afdeling die de gewone computer laat vervangen door een docking station voor de tablet.

Het ziet er fantastisch uit en het werkt ook nog. Helaas is het beeldscherm tien centimeter gezakt, omdat het voorheen op de computer stond.

Een mailtje naar de helpdesk biedt uitkomst. Het antwoord: „De aanschaf van beeldschermverhogers is niet gepland, we raden u aan een pak papier onder het beeldscherm te leggen om de gewenste beeldschermhoogte te verkrijgen.”