Laat je niet volvreten

„Als fotomodel heb ik heel wat vermageringskuren gevolgd. Kijk, elk dieet werkt. Maar je gaat je er ellendig door voelen. Alsof het gedaan is met genieten als je slank wilt blijven. Ik ben me gaan verdiepen in voeding en hoe wij omgaan met ons eten. Een interessant boek is Laat je niet volvreten van David A. Kessler. Hij laat zien hoe we verslaafd geraakt zijn aan vet, suikers en koolhydraten en hoe we ons laten beïnvloeden door de voedingsindustrie. Ik heb een methode ontwikkeld waarmee je lekker, gevarieerd en gezond kunt eten. Ik laat zien dat je met twee of drie ingrediënten iets goeds op tafel kunt zetten, zonder daarvoor uren in de keuken te staan. Een dieet is het niet, dat vind ik zo’n hatelijk woord. Het is een manier van leven. Je kunt genieten, en aan het eind van de week ben je nog vermagerd ook.”