Bay is autoclueless

Kijken // video Michael Bay @ CES in paniek bij presentatie Bekijk de beelden: nrch.nl/393w

Met bombastische filmmuziek wordt Transformers- regisseur Michael Bay aangekondigd. Hij mag op de Consumer Electronics Show (CES) komen praten over een gebogen televisiescherm. Nou ja, voorlezen. Als de autocue al na een paar seconden op hol slaat, raakt Bay in paniek. Het levert bijzonder ongemakkelijke beelden op. Bay, ook bekend van Pearl Harbor en Armageddon, heeft al snel door dat voorlezen er niet in zit en dat maakt hij ook duidelijk aan het publiek: „The type is all off, sorry”, zegt hij, om er even later aan toe te voegen dat hij wel zal improviseren. Maar ook dat gaat niet goed en na een paar stiltes verlaat de regisseur verontschuldigend het podium. „Wow! I just embarrassed myself at CES. (…) I guess live shows aren’t my thing.”

    • Frank Huiskamp