Opinie

    • Ik

Nieuwe baan

Op de EHBO-post presenteert zich vroeg in de ochtend een man met klachten door overmatige inname van alcohol. Naar zijn mening duurt het aanvullend onderzoek veel te lang. Hij heeft een nieuwe baan en wil op zijn tweede dag niet verzuimen. Gelukkig zijn er geen ernstige afwijkingen en wordt hij snel ontslagen. Daarbij wijs ik

Op de EHBO-post presenteert zich vroeg in de ochtend een man met klachten door overmatige inname van alcohol. Naar zijn mening duurt het aanvullend onderzoek veel te lang. Hij heeft een nieuwe baan en wil op zijn tweede dag niet verzuimen.

Gelukkig zijn er geen ernstige afwijkingen en wordt hij snel ontslagen. Daarbij wijs ik hem erop dat hij niet zelf mag rijden; hij is immers nog onder invloed.

Uiteraard, hij zal een taxi nemen naar zijn werk, waar hij precies op tijd zal aankomen. Wat hij voor werk doet? Hij is vrachtwagenchauffeur.

Liesbeth Winter

    • Ik