Taakstraf? Lynchen!

Harold van Hoof: ‘Een voorbeeld stellen as de dader gevonden word, laten smeken ,janken, een knaller in zijn reet stoppen , dreigen met aansteken , filmen en op YouTube zetten en op fb . T liefst met een grote groep doen ergens midden op een plein , en dat de groep mensen zoooooo groot is , te groot om berecht te worden’

Danny Faessen: ‘Dit maak je niet goed met een straf cq taakstraf, hij moet meer lijden als de arme poes!!’

Missh Sweetness: ‘sorry hoor met alle respect .. wat gaat de politie doen? politie doet niks en kan in de meeste gevallen niks doen.. daarom zijn er mensen die dit zeer graag zelf even willen oplossen .. van mij mogen ze zich uitleven op de dader(s).. als dat in mijn macht lag zou ik ze langzaam martelen (net als de film unthinkable met samuel jackson) en dan ook hun smerige reet uit elkaar laten klappen. deze nietsnutten moet je gelijk van de wereld helpen. ziet de wereld ook een stuk aangenamer uit voor de rest van de dieren en de mensen!’

Mario van Waard: ‘Opjagen, tegen de muur aan, knieschijven aan gort schieten, daarna opensnijden en daarna vol met zout gooien. En dat noem ik pas een taakstrafje........’

Marc Arnouts: ‘Eerst de jacht dan de klop !!!!! verminken die handel, n pijl of drie in zen kont en aansteken die boel en een grote tattoe op het het voorhoofd met de tekst " ik HEB ONSCHULDIGE KATJES VERMOORD !!!! ", LAFFE ROTTE KLOOT !!!!!!!!! maak je bekend, kom eruit .......... heb er graag een trip voorover om even over en weer van Antwerpen naar Nederland te komen GRRRRRRRRRRR’

Linda Harmelink: ‘Voor dit soort leipen is maar een straf en dat is een kogel! Vooraf nog dagen laten lijden of langzaam in een ton zoutzuur laten zakken en dan alsnog afschieten. Ik wist t wel. Maar ja Nederlands rechtsysteem kennende zijn de daders zielig en krijgen ze een taakstrafje.’

Elise Otten: ‘Heb hem direct gedeeld!! Doodstraf!!!!!!’

Xanthia Beyerbacht: ‘zo lang martelen eigenelijk tot ze erbij neer vallen en dan nog door gaan. als ik geen school had was ik er heen gegaan met een groep om ze te vinden.’

Diana Meeus: ‘Gebruik hen om medicamenten/cosmetica proeven op te doen ( neem hier ook alle moordenaars en verkrachters voor ) , zo zijn ze tenminste nog nuttig voor de mensheid én dan kunnen de weerloze dieren ( die daar nu voor gebruikt worden ) in zorgeloze vrijheid leven !!’

Jordan Fcu: ‘die mensen moet je vinger voor vinger teen tot teen alles er rustig af snijden’

Sjanne Adams: ‘Gadverdamme. Ik wilde deze pagina liken uit solidariteit voor de eigenaars van de kat omdat dit echt verschrikkelijk os maar de opmerkingen die hier geplaatst worden zijn zo walgelijk dat ik er toch maar vanaf zie. Knieschijven kapot schieten, in de brand steken, werkelijk geen haar beter dan de daders.’

Arie Middelburg: ‘schaam je dood sjanne denk dat jij dezelfde straf verdiend als diegene die de kat zijn leven ontnam het opnemen voor de daders is nof erger voor mij krijgt de dader de hoogste boom met jou ernaast!!!!!!!!!!!!’

Sjanne Adams: ‘En dit is wat er mis is met nederland. Voor je fucking mening geven verdien je volgens sommigen de doodstraf en dat doet me behoorlijk denken aan bepaalde wetten die we in nederland zo verachten. En als je in plaats van je mond je ogen eens open doet zie je dat ik het nergens opneem voor de daders. Dat ik extremisten niet beter vind doet niets af aan de ernst van dit misdrijf. Verder heb ik hetzelfde gedaan als jij; mijn mening geven en als dat strafbaar is zullen we samen maar hangen dan. Denk eens even na voor je zulke debiele ondoordachte aanvallen en belesigingen de wereld inslingert’

Ellen Zoomers: ‘@sjanne. Zet anders even alvast een kopje thee voordat de daders gepakt zijn, kun je fijn je "mening geven" aan ze!’