Dode gevonden in brandend chalet op camping Heeswijk-Dinther

Bij een brand in een chalet op een camping in het Brabantse Heeswijk-Dinther is vanavond een dode gevonden. Waardoor het slachtoffer om het leven is gekomen, is nog onduidelijk, meldt een politiewoordvoerder.

De hulpdiensten werden iets na 20.15 uur gewaarschuwd over de brand in een chalet op camping De Wildhorst. Kort na 20.30 uur werd in het chalet het stoffelijk overschot gevonden. Het lichaam werd uit het chalet gehaald. Reanimatie mocht niet meer baten.


View Larger Map

De brand is inmiddels geblust. Omdat nog onduidelijk is wat er is gebeurd, behandelt de politie de zaak als een misdrijf. “Daarmee willen we voorkomen dat we iets missen”, legt de politiewoordvoerder uit.

De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. Ook is nog onduidelijk of het gaat om een man of een vrouw. (Novum)