Wisselvallig

Het nieuwe jaar 2014 is op dezelfde voet voortgegaan als 2013 is geëindigd: zacht, soms winderig en sterk wisselend. Op zijn vroegst pas later volgende week verandert dit. Vanavond en vannacht wordt het niet kouder dan een graad of 8. Het waait fors met 4-7 Bft uit het zuidoosten. Ook zijn er perioden met regen. Morgen overdag passeren nog enkele buien, maar zijn er vooral lange droge perioden. Soms breekt even de zon door. De wind draait naar het zuidwesten en neemt iets af, naar 4 tot 6 Bft. Met 9 tot 11 graden is het zeer zacht. Vrijdag start met wegtrekkende regen, gevolgd door opklaringen en een enkele bui. Met temperaturen tot 12 graden is het zachter. In het weekend wisselen een paar buien en wat zon elkaar af en is het rond 8 graden. Begin volgende week stijgt de temperatuur tot boven 10 graden.