Youp van ’t Hek in 5 jaar later over zijn ‘nieuwe liefde’ voor cabaret

Cabaretier en columnist Youp van ’t Hek was gisteravond voor de tweede keer in vijf jaar te gast bij interviewer Jeroen Pauw. In deze periode vond Van ’t Hek ‘een nieuwe liefde’ voor zijn vak, zo vertelde hij in Vijf Jaar Later. Vijf jaar geleden dacht Van ’t Hek dat hij het wat rustiger aan

Cabaretier en columnist Youp van ’t Hek was gisteravond voor de tweede keer in vijf jaar te gast bij interviewer Jeroen Pauw. In deze periode vond Van ’t Hek ‘een nieuwe liefde’ voor zijn vak, zo vertelde hij in Vijf Jaar Later.

Vijf jaar geleden dacht Van ’t Hek dat hij het wat rustiger aan zou gaan doen, en overwoog te stoppen met de grote shows. Maar daar is hij op teruggekomen: ‘Er is een soort nieuwe liefde terug.’ Dat heeft ook zijn echtgenote Debby Petter gemerkt, aldus Van ’t Hek:

“Een tijdje terug zat ik in de auto, en Debby was mee. Opeens zei ze: Youp van ’t Hek, jij moet er niet mee ophouden. Ze had een zaal meegemaakt die mijn programma leuk vond en ze kent mij, ze weet hoe leuk ik het vind.”

Bekijk hieronder het gesprek tussen Pauw en Van ’t Hek, die naar eigen zeggen nooit helemaal tevreden is, en nog altijd dagelijks het onderste uit de kan wil halen:

Eerdere gasten die afgelopen week 5 jaar later aanschoven bij Jeroen Pauw: Fleur Agema en Marco Borsato. Ook deze uitzendingen zijn terug te zien op Uitzending Gemist.

    • Annemarie Coevert