Een compilatie van compilaties

Zien Amusement

Het beste van De TV Draait Door 2013

Ned. 1, 21.40-22.30

Ook op Oudejaarsavond vechten de grote familiezenders RTL 4 en Nederland 1 om de kijkers. RTL zet Linda de Mol in met Ik Hou van Holland. Nederland 1 heeft de Oudejaarsconference van Theo Maassen en een compilatie van een jaar lang ‘De TV Draait Door’, aan elkaar gekletst door Marc-Marie Huijbregts. Hij praat ook met gasten die in de fragmenten voorkomen.

De TV Draait Door’ is een populaire rubriek uit De Wereld Draait Door (DWDD), waarin leuke tv-fragmenten aan elkaar worden geplakt: bloopers, opvallende uitspraken en YouTubefilmpjes. Dit is dus een compilatie van compilaties.

De Wereld Draait Door verhuist op 6 januari van Nederland 3 naar Nederland 1, en begint dan een half uur eerder, om 19.00 uur. Daarmee komt ‘De TV Draait Door’ ook op een ander tijdstip langs. De rubriek was ooit bedoeld om rond acht uur de kijkers vast te houden die anders naar het Achtuurjournaal wegzappen. Nu hoeft dat niet meer want het journaal komt gewoon ná De Wereld Draait Door.

Wellicht komt de rubriek nu vlak voor half acht, om het RTL Nieuws dwars te zitten.