Kom in het juiste ritme

None

Doen // Pre-party Eendracht Festival Rotown en Bar3 Vanavond, Rotterdam. Toegang is gratis. Kijk op: rotown.nl.

Een gratis feestje op de avond voor Oud en Nieuw, het is de manier om alvast in het juiste ritme te komen voor Oudejaarsavond. Onder andere Le café musical, All eyes on, Cloudhead, De Likt, SOBER, Mick Jacker en The Beatmakers Union zorgen voor de programmering van de pre-party van het Rotterdamse Eendracht Festival. Maar het feest wordt vooral georganiseerd in aanloop naar het Eendracht festival op 27 februari. Een gratis showcasefestival dat twee keer per jaar een podium biedt aan jonge, creatieve Rotterdammers. Meer dan tachtig muzikanten, organisaties, ondernemers en kunstenaars treden daar op, verspreid over twaalf locaties op en rond het Eendrachtsplein. De organisatie belooft vanavond alvast een voorproefje.