2014 begint zacht

None

Het jaar is nog niet voorbij, toch kunnen we al concluderen dat december 2013 een van de zonnigste decembermaanden allertijden is. Vanochtend zagen we de zon nog geregeld voordat de bewolking vanuit het Westen toenam. Het blijft stevig waaien. Komende nacht wordt het weer droger bij minima rond 6 graden. Op de laatste dag van het jaar zien we de zon nauwelijks meer. Het gaat in de loop van de dag vanuit het Westen ook regenen. Met een matige tot krachtige zuidelijke wind sluiten we het jaar zacht af met 7 tot 10 graden. De jaarwisseling verloopt ook niet overal droog. Het nieuwe jaar begint minder nat met zelfs af en toe zon. In de avond gaat het wel op steeds meer plaatsen regenen waarna een paar wisselvallige en zachte herfstdagen volgen. De winter is ook aan het begin van 2014 nog ver te zoeken.