Opinie

Spruitjes

Mijn vrouw gaat voor enige tijd naar het buitenland en ik besluit van de gelegenheid gebruik te maken om de koelkast eens goed schoon te maken. Die moet ik dus eerst systematisch leegeten en zo eindig ik met tandoori-spruitjes op mijn bord. Ik wil de heugelijke vondst graag delen met mijn vrouw, maar ze neemt

Mijn vrouw gaat voor enige tijd naar het buitenland en ik besluit van de gelegenheid gebruik te maken om de koelkast eens goed schoon te maken. Die moet ik dus eerst systematisch leegeten en zo eindig ik met tandoori-spruitjes op mijn bord. Ik wil de heugelijke vondst graag delen met mijn vrouw, maar ze neemt de telefoon niet op. Had ik kunnen weten. Ze heeft een etentje. Mijn beide dochters nemen ook niet op. Ik bedenk dat zelfs mijn moeder niet in tandoori-spruitjes geïnteresseerd zal zijn. Opeens, na al die jaren, begrijp ik waarom mensen twitteren leuk vinden.

Benno ter Kuile