Deze ‘unbelievable’ kerstlichtjes haalden Good Morning America

Het is wel ‘een dingetje’ onder bepaalde Amerikanen: he-le-maal los gaan met kerstknipperlichtjesversiering op je huis tijdens the holidays. Een muziekleraar uit Californië plempte een slordige zeventigduizend lampjes tegen en voor zijn huis en haalde daarmee ABC’s Good Morning America.

Het is wel ‘een dingetje’ onder bepaalde Amerikanen: he-le-maal los gaan met kerstknipperlichtjesversiering op je huis tijdens the holidays. Een muziekleraar uit Californië plempte een slordige zeventigduizend lampjes tegen en voor zijn huis en haalde daarmee ABC’s Good Morning America.

Dat het simpelweg decoreren van je huis niet meer volstaat, bleek uit dit artikel van ABC News over de geheimen achter ‘unbelievable’ kerstverlichting. De moeite van het lezen waard overigens, want zo leert de lezer onder meer dat er heuse professionals zijn om je huis te laten aankleden, hoe je je buren zo min mogelijk irriteert met je licht- en muziekshow en dat de elektriciteitskosten bijvoorbeeld niet hoog hóeven te zijn.

Maar goed, de Californische muziekleraar Tom George heeft het dus lekker allemaal zelf gedaan, en niet onverdienstelijk. Het was namelijk voor het eerst dat hij zich waagde aan zo’n flitsende toonladder aan z’n huis. Sterker, hij had z’n woning überhaupt nog nooit bekleed met tierlantijnen van dit kaliber. Naar eigen zeggen heeft-ie alles from scratch gebouwd met louter hout en acryl. En dus zo’n zeventigduizend lampjes en zesduizend snoertjes.

Wie in de buurt is, is namens Tom van harte uitgenodigd om te komen kijken op Lafayette and Ruschin in Newark, Californië. “Merry Christmas everyone!”