Gourmet in een Christmaster!

None

verkleden // kerstpak opposuits opposuits.nl

Indruk maken tijdens het gourmetten met de schoonfamilie? Draag een Rudolph of een Christmaster: kerstpakken met vrolijke printjes. De OppoSuits werden bedacht door drie vrienden tijdens een backpackvakantie. In een Vietnamees dorpje ontdekten ze een winkel waar ze goedkoop een maatpak konden laten maken. Er hingen stoffen met prints. Leuk voor een feestje, dachten ze. De eerste knaloranje exemplaren kwamen in 2012, vlak voor het EK voetbal. Door de korte aanlooptijd was er geen marketingplan. De jonge ondernemers maakten daarom gebruik van viral marketing: de oranje pakken waren plots overal. De jonge ondernemers hebben hun banen opgezegd en noemen zich nu textielmagnaat. De pakken worden vanuit distributiecentra in Engeland en Nederland verzonden.

    • Romy van der Poel