Terugkijken: Ursul de Geer over theaterbewerking van ‘Stoner’

Er komt een Nederlandse theaterbewerking van ‘Stoner’, de herontdekte academische roman van John Williams uit 1965. Theaterregisseur Ursul de Geer gaat het stuk regisseren. Hij sprak gisterenavond bij Pauw & Witteman over de roman waarvan hij ‘bezeten’ is. Het stuk moet in september 2014 op de planken komen. De hoofdrol zal worden vertolkt door acteur

Er komt een Nederlandse theaterbewerking van ‘Stoner’, de herontdekte academische roman van John Williams uit 1965. Theaterregisseur Ursul de Geer gaat het stuk regisseren. Hij sprak gisterenavond bij Pauw & Witteman over de roman waarvan hij ‘bezeten’ is.


Het stuk moet in september 2014 op de planken komen. De hoofdrol zal worden vertolkt door acteur Reinout Bussemaker.

    • Roderick Nieuwenhuis