Opinie

    • Ik

Sweet Deal

Bijna dagelijks kom je ze tegen: supergoedkope aanbiedingen in de krant of op het scherm die maar van korte duur zijn. Onder het motto One Day Only, Social Deal of bijvoorbeeld Sweet Deal worden artikelen met hoge korting verleidelijk aangeprezen. Zo introduceerde een firma in het plaatselijke dagblad afgelopen weekend een „leesbril met magneet”. Hoe

None

Bijna dagelijks kom je ze tegen: supergoedkope aanbiedingen in de krant of op het scherm die maar van korte duur zijn. Onder het motto One Day Only, Social Deal of bijvoorbeeld Sweet Deal worden artikelen met hoge korting verleidelijk aangeprezen.

Zo introduceerde een firma in het plaatselijke dagblad afgelopen weekend een „leesbril met magneet”.

Hoe handig dit product is, liet de adverteerder eveneens weten: „Praktisch en nooit meer je bril kwijt.” En mocht de aspirant-koper nog twijfelen: „De bril is gemakkelijk op te zetten aan de voorzijde van je gezicht.”

Peter Korz

    • Ik