Free Flying Lotus

None

Luisteren // Probeersels FLying Lotus Ideas + drafts + Loops Gratis te downloaden via http://nrch.nl/37q6

Hij verveelde zich, zo legt de Amerikaanse producer Flying Lotus (FlyLo) zijn laatste publiciteitsstunt uit. Vorige week zette Steven Ellison, bekend om zijn trippie fusion tussen jazz en instrumentale hiphop, een dropbox getiteld ‘Ideas + drafts + loops’ online. Op de site van zijn eigen Brainfeeder-label gaf hij niet meer dan de titels weg. How a dog killed my Xbox klinkt als een zondags pianodeuntje terwijl About that time klinkt als een hond die een Xbox vermoordt. Het is een gevarieerde greep uit eerder werk dat nooit het daglicht zou zien. Jammer, vond FlyLo, vandaar. Afgelopen jaar onthulde FlyLo zijn alter ego: rapper Captain Murphy. Nu is er een nieuw album op eigen titel in de maak, vertelt hij per telefoon, met „Captain Murphy’s name written all over it.”

    • Rolinde Hoorntje