Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Entertainment

’s Avonds gratis naar Hortus

Tijdens het Amsterdam Light Festival, nu in volle gang, is de Hortus, die ligt op de wandelroute, iedere avond geopend van 17.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis en er is warme glühwein, chocomel en soep om even op te warmen. In de Hortus staan drie lichtkunstwerken (van Wouter Brave, Carla Monchen en Paul Baartmans). Nog meer activiteiten in de Hortus in december: deze hele maand verstopt de Hortus dagelijks een gesigneerd exemplaar van het boek Het hart van alle dingen van Elizabeth Gilbert in de tuin. Wie hem vindt mag hem hebben. En morgen (zaterdag 14 december ) is er een winterwandeling in de tropische kassen (14.00 uur). www.dehortus.nl