Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Media

LINDA is Tijdschrift van het Jaar

LINDA is tijdens het Mercur Tijdschriftengala uitgeroepen tot Tijdschrift van het Jaar. Het blad van Linda de Mol won donderdagavond van National Geographic en vrouwenbladen Happinez, Vogue en Vriendin. Robert van den Ham van Autoweek werd bekroond tot hoofdredacteur van het jaar. Elsevier-hoofdredacteur Arendo Joustra ontving de Mercur d’Or, een oeuvreprijs voor publieksbladen. De Mercurs werden voor de zestiende keer uitgereikt door de Groep Publiekstijdschriften. (Novum)