May the vlok be with you

None

Knutselen // starwars Sneeuwvlokken Kerstversiering De patronen in pdf: nrch.nl/37hc De uitlegvideo: nrch.nl/37hd

Een beetje nrc.next-lezer maakt z’n eigen kerstige Star Wars-sneeuwvlokken voor op het raam. Dat is een stuk stoerder dan de traditionele versiering, en het is nog makkelijk ook. Je print een patroon uit, knipt het uit en vouwt volgens de video. Er zijn Princess Leias, Darth Vaders (gebruik zwart papier!), Stormtroopers (wit papier!), C3PO’s (goud!) en veel meer figuren en voertuigen uit de bekende filmreeks. Op de redactie maakten we een sneeuwvlok in een klein half uur, dus een goed raam vol versiering thuis is een dag knutselen. Ook leuk met kinderen? Superleuk met kinderen. Tip: print het patroon lekker groot uit, dat snijdt makkelijker.

    • Peter van der Ploeg