Fit voor het kerstdiner

None

Runkeeper wordt sinds 2008 door meer dan 26 miljoen mensen wereldwijd gebruikt om fit te blijven. Na de laatste update voor iOS is de populaire hardloopapp nu ook beschikbaar in Zweeds, Russisch, Nederlands en Brits-Engels (naast het standaard Amerikaans-Engels). Daarnaast kunnen gebruikers nu activiteiten invoeren in Runkeeper die niet aan hardlopen of fietsen gerelateerd zijn zoals yoga en krachttraining. Zeker met de feestdagen voor de deur is die toevoeging welkom om vast te leggen of er genoeg calorieën verbrand worden en of je nog een extra bord mag opscheppen tijdens het kerstdiner. De interface van Runkeeper is in de laatste versie aangepast zodat gebruikers in één handeling activiteiten kunnen vastleggen. De hardloopapp is een van de beste in haar genre en de eenvoudige updates zorgen ervoor dat dat voorlopig zo blijft.

Hans Klis

    • Hans Klis